• Grootste aanbod, voor elk budget.

  Grootste aanbod, voor elk budget.

 • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  Belgisch design, degelijke kwaliteit.

 • Advies op maat. Online én in onze showrooms.

  Advies op maat. Online én in onze showrooms.

 • GRATIS levering

  GRATIS levering

Adres

Natiënlaan 212

8300 Knokke

Bereken route

Telefoon: 050/62.23.73


Openingsuren

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Deze showroom verhuist en is daarom tijdelijk gesloten. De dichtstbijzijnde showroom is in Brugge of koop je nieuwe tuinmeubelen nu online.

Steun de lokale economie en shop in the name of love

Met een waardebon bedankt Knokke-Heist de inwoners en tweedeverblijvers voor hun geduld tijdens de corona-lockdown. Tegelijk geeft het gemeentebestuur de lokale handelaars een duwtje in de rug, want je kunt de bon enkel bij hen bijeen sparen en besteden.

Spaar nog t.e.m. september je beloning door bij ons jouw nieuwe tuinmeubelen aan te kopen. Deze beloning, een waardebon om te betalen, wordt automatisch op je kaart geplaatst begin oktober.

Spaar je punten tussen 4 juli en 30 september.
Gebruik je waardebon tussen 12 oktober en 6 december.

Ben je op zoek naar tuinmeubelen in Knokke, West-Vlaanderen? In onze winkel Overstock Garden in Knokke vind je een héél groot aanbod van tuinmeubelen. lees meer

* Acties geldig van 01/10/2020 t.e.m. 29/10/2020. Actie niet cumuleerbaar en niet verenigbaar met andere kortingen. Actie -40% op alle tuinmeubelen is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires. -40% op alle tuinmeubelen geldt voor alle leveringen die plaatsvinden voor 15/01/2021 (mits beschikbare voorraad).