• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

Wat is Weather+ ?

Heb je al gehoord van Weather+? Het is een overkoepelende term voor vier verschillende soorten tuinkussens, speciaal ontwikkeld voor outdoor gebruik. En dus perfect om te gebruiken in jouw nieuwe tuinmeubelen. Benieuwd naar wat deze term precies betekent en wat de eigenschappen van de deze kussens nu precies zijn? Lees dan zeker verder.

Weather+ in een oogopslag

Weather+

Weather+ in een uitgebreid overzicht

Altijd aanwezig: waterbestendige binnenhoes

Weather+ kussens bestaan uit een buitenhoes, mogelijk in verschillende materialen, en één laag standaard schuimkussen in een waterbestendige binnenhoes. Deze kussens voor bijvoorbeeld jouw loungeset of ligbed kunnen wel wat water verdragen, maar vergeet ze in de winter zeker niet binnen te halen of te beschermen met een beschermhoes.

Weather+ kussens in 4 variaties

Weather+ Sunbrella®

Weather+ Sunbrella®

Sunbrella® is een waterafstotende stof. Daardoor hebben kussens in Weather+ Sunbrella® niet alleen een waterafstotende binnenhoes, maar ook een waterafstotende buitenhoes. Door de intense kleuring van de stof, tot in de kern, zijn deze buitenkussens kleurvast. Deze kussens hebben een garantie van 3 jaar.

Weather+ Softtextilene

Weather+ Softtextilene

Weather+ Softtextilene verzamelt 3 stoffen die vaak gebruikt worden voor buitenkussens: textilene(50%), olefin (30%) en polyester (20%). Net zoals tuinkussens in Weather+ Textilene en Softtouch zijn kussens in deze stof 2 jaar in garantie.

Weather+ Textilene

Weather+ Textilene

Textileneis een materiaal dat heel vaak terugkeert in ons tuinmeubel assortiment. Dankzij de combinatie met een waterafstotende binnenhoes zijn deze Weather+ Textilene kussens perfect voor buitengebruik.

Weather+ Softtouch

Weather+ Softtouch

Het duurzame Weather+ Softtouch is de laatste soort Weather+. Deze is gemaakt uit 100% olefin en is, net zoals de andere types, wasbaar in de machine. Olefin is trouwens ook heel gemakkelijk in onderhoud en vuilafstotend.

Verschil met All Weather Sunbrella®

Wie een bezoekje bracht aan onze winkels of al even op onze website aan het kijken is, is zeker en vast al onze All Weather Sunbrella® tegengekomen. All Weather Sunbrella® kussens zijn een ander type outdoor kussens. Natuurlijk zijn er enkele verschillen tussen deze en de Weather+ kussens. De grootste verschillen? De stof van de buitenhoes en de vulling van de kussens.

Waterafstotende All Weather Sunbrella® kussens zijn gevuld met quick dry foam, sneldrogende en schimmelvrije vulling. Weather+ heeft een standaard schuimkussen. Daarnaast is de buitenhoes van All Weather Sunbrella® tuinkussens waterafstotend, terwijl er bij Weather+ verschillende opties zijn.

Weather+ Softtouch
Weather+ Softtextilene
Weather+ Softtextilene
Weather+ Softtouch

Meer interessante info?

*Promoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 31/10/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.