Dag van de Webshop: €50 extra korting op aankoop van €500 netto. Laatste dag!

  Wat is all-weather stof (Sunbrella®) ?

  Alle voordelen van waterafstotende stof op een rijtje

  Je hebt het woord ongetwijfeld al gelezen op onze website of gehoord als je een bezoek bracht in één van onze winkels: all-weather. Maar wat is all-weather nu precies? En wat zijn de voordelen van deze stof? Zijn er ook nadelen? Wij zetten even alles op een rijtje voor jou. Welkom in de wondere wereld van all-weather!

  All-weather stof (Sunbrella®) is waterafstotend en schimmelvrij

   De belangrijkste eigenschap van all-weather stof (Sunbrella®)? Het textiel is waterafstotend. Gedaan met dat sleuren om de kussens of parasol snel binnen te krijgen voor het slapengaan of voor een onverwacht zomers onweer. Alle tuinmeubelen gemaakt uit deze outdoor stof kun je met een gerust hart buiten laten staan, zelfs tijdens een harde regenbui of de dauw.

   De all-weather stof (Sunbrella®) kun je vergelijken met de stof waarvan de opklapbare daken van cabrio’s gemaakt zijn. Deze zijn ook volledig waterafstotend. Zoals geen enkele cabrio-eigenaar zou willen dat het binnen regent in zijn auto, willen wij bij Overstock Garden outdoor kussens die niet moeten opgeborgen worden als er een buienzone passeert.

   “Ja, maar wat dan met de natte vulling van een tuinkussen?” Daar werd ook aan gedacht. De all-weather kussens (Sunbrella®) worden voorzien van quick dry foam. Het is een schuim met een speciale open poriënstructuur, die makkelijk water doorlaat, geen water ophoudt én sneller droogt.

   Bovendien is, naast al deze leuke kwaliteiten, de all-weather stof (Sunbrella®) een textiel dat ademt. Omdat er geen condens kan vast komen te zitten in de stof, is ze ook volledig rot- en schimmelvrij. All-weather stof geeft enkel maar voordelen voor jouw terras en tuinmeubelen!

    video
    Lounge werpkussen

    All-weather stof (Sunbrella®)  is kleurhoudend

    Een loungeset, parasol of ligbed. Ze hebben allemaal één ding gemeenschappelijk. Je koopt ze niet om er maar één seizoen van te genieten. Nee, je koopt ze om jarenlang genot van te hebben. Het is dan ook logisch dat niet enkel het tuinmeubel zelf jarenlang meegaat, maar ook de bijhorende kussens. Daarom is het essentieel om kwalitatieve kussens te kopen.

    Weerbestendige kussens zullen je niet teleurstellen. Deze kussens zijn zo ontwikkeld dat ze maar liefst 10.000 uren in de zon mogen liggen. Om het voor jou gemakkelijk te maken: dat is ongeveer gelijk aan 9 à 10 jaar. Dankzij het textiel, dat tot in de kern gekleurd is, behouden jouw tuinkussens jarenlang dezelfde intense kleur, exact zoals je deze hebt aangekocht.

      All-weather stof (Sunbrella®)  is uitgebreid kleurrijk

      Wist je dat je bij onze all-weather kussens (Sunbrella®) of parasoldoeken keuze hebt tussen maar liefst 41 kleuren? Zo creëer je unieke tuinmeubelen die jij echt graag ziet. Wil je gaan voor een zwarte loungeset met goudkleurige kussens? Geen probleem bij Overstock Garden.

      Dankzij de keuze uit 41 kleuren kun je ook de kleur zo kiezen dat de nieuwe tuinmeubelen perfect passen bij de huidige die al op je terras staan. Witte kussens in een loungeset, witte kussens voor op jouw tuinstoelen, een witte parasol… Het zorgt voor een rustgevende, harmonieuze eenheid op jouw terras.

      All-weather Sunbrella

      All-weather stof (Sunbrella®)  is onderhoudsvriendelijk

      Tuinkussens of tuinstoelkussens gemaakt van all-weather stof (Sunbrella®)  zijn uiterst onderhoudsvriendelijk. Deze outdoor kussens in combinatie met een aluminium loungeset of ligbed zijn een gedroomd, onderhoudsarm tuinmeubel. Waarom? Ten eerste is deze stof vlekkenafstotend. Zijn je kussens toch vuil geworden? Geen enkel probleem. Veeg vuil of vlekken meteen weg met een zachte borstel of een doek. Neem er daarna een zeepsopje bij en de vlek verdwijnt als sneeuw voor de zon.

      Wil je de outdoor kussens grondiger reinigen? Dan kun je al deze kussenslopen van deze kussens afhalen en in de wasmachine steken. Een wasje op 30° en jouw tuinkussens zien er weer gloednieuw uit. Wist je dat dat zelfs mogelijk is met onze parasols gemaakt van all-weather stof (Sunbrella®)? Super praktisch! Lees hier meer onderhoudstips.

       All-weather stof (Sunbrella®)  is een garantie om lang buiten te zitten

       Al deze eigenschappen zijn leuk, maar wat ben je met deze all-weather kussens ((Sunbrella®) voor jouw loungeset of ligbed als deze totaal niet gemakkelijk zitten? Niets. Maar met de weerbestendige kussens van Overstock Garden heb je dat probleem niet. De all-weather stof (Sunbrella®)  is een heel aangename, zachte stof waar je urenlang kan op zitten. Zelfs met blote benen is het geen probleem. De stof plakt niet aan je benen, zelfs op een hete zomerdag. De all-weather kussens (Sunbrella®)  zijn heerlijk comfortabel, net zoals je zetel binnen in huis!

        Cesano ligbed

        Ontdek onze tuinmeubelen en -accessoires met all-weather stof (Sunbrella®)

        * Acties geldig van 29/09/2019 t.e.m. 29/10/2019. -40% op alle tuinmeubelen geldt voor alle leveringen die plaatsvinden voor 15/01/2020 (mits beschikbare voorraad) en is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires.