• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

Georiënteerd? Gekozen? Dan is het lekker tijd om te luieren

Welk type ligbed kies je het beste voor jouw tuin of terras?

Zalig luieren in je tuin of op je terras - al dan niet met een boek, een fris drankje en een relaxing muziekje - doe je natuurlijk op een comfortabel ligbed. De vraag is alleen: welke kies je? We maken je het graag een stukje makkelijker. Daarom hebben we drie van onze favorieten uitgelicht. Zit jouw ideale ligbed erbij? Yes, dan kan het genieten snel beginnen!

Calvia

Doordat dit ligbed uit de Vinci serie golvend is in plaats van ‘gewoon plat’, voegt hij zich perfect naar je lichaam. Daarmee lig je echt heel comfortabel. De strakke lijnen van de Calvia stralen klasse en ‘high-design’ uit, waardoor hij in elke tuin past. En de Calvia is ook nog zeer praktisch. Want hij is eenvoudig verplaatsbaar dankzij de ingewerkte wieltjes en stapelbaar als hij dichtgeklapt is - en dus makkelijk op te bergen. Ideaal toch?


Calvia ligbedden
Calvia ligbedden

Bari

Ook dit ligbed - van Bristol Essentials is supercomfortabel. De Bari is namelijk in verschillende standen te verstellen en is voorzien van armleuningen. Zo kun je wat rechter zitten om bijvoorbeeld een boek te lezen - of een frisse salade te eten. Bovendien verplaats de je de Bari supermakkelijk, want ook dit ligbed heeft ingewerkte wieltjes. En is hij stevig, vraag je? Zeker! De Bari is vervaardigd uit een, euh, ijzersterk aluminium frame.


Bari ligbedden
Bari ligbedden

Cesano

Als je jezelf echt goed wil verwennen, trakteer je jezelf op de Cesano. Dankzij zijn luxueuze en tijdloze design, het robuuste frame van stevig aluminium en het zeer comfortabele ligkussen - dat ook nog eens weerbestendig is - waan je je in een chique beachclub in een mondaine badplaats. Sluit je ogen en met de Cesano leef je ‘la dolce vita’ in je eigen achtertuin. Zeker onder je parasol met een zalige cocktail erbij.


Cesano ligbedden
Cesano ligbedden

Is een van deze ligbedden niet direct wat je zoekt? Geen probleem. Smaken verschillen natuurlijk. Gelukkig hebben we voor elke smaak en voor elk budget hét perfecte ligbed. Dus snuffel gerust in ons volledige assortiment en laat je inspireren.


Je terras compleet maken?


*Promoties zijn geldig van 01/09/2021 t.e.m. 30/09/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.