• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

Waar is dat feestje..? In je tuin of op je terras!

Zo maak je een feestelijk avondje buiten nóg feestelijker

Het wordt (hopelijk) steeds mooier weer, we mogen snel weer meer mensen uitnodigen in de tuin of op het terras… Tijd voor een vrolijk avondje buiten! Natuurlijk wordt het op zichzelf al een feestje met het gezelschap dat je uitnodigt. Maar waarom zou je er niet nog een extra schepje bovenop doen? We geven je graag wat inspiratie.

1. Kleurfestijn

Met een paar vrolijk gekleurde accessoires wordt je tuin- of terrasfeestje echt zomers. Denk aan kussens voor wat extra comfort of dekentjes voor als het ’s avonds toch iets frisser wordt.

2. Licht = sfeer

Wordt het een feestje met uptempo muziek en lekker dansen? Daar passen gekleurde lampjes bij. Of is het een wat knusser samenzijn? Dan kies je het beste voor sfeerverlichting. Aan jou de keuze!

3. Je tafel als stralend middelpunt

Geef je een eetfeestje? Dan zal je tafel centraal staan. En die kleed je feestelijk aan met uiteraard een mooi tafelkleed, feestelijke servetten. En zet vooral ook een of twee vazen met bloemen of vrolijke plantjes en kaarsen neer!

4. Shake it, baby!

Zeg je ‘mooi weer’, dan zeg je ‘cocktails’. Die zijn niet alleen erg lekker, door de felle kleuren geven ze een extra feestelijk tintje. Dus zoek online naar wat lekkere (maar niet al te moeilijke) recepten en mix er op los.

5. Bar of lounge?

Net zoals bij het uitgaan, is het heerlijk bijpraten aan de toog. Om wat later op de avond lekker te chillen in een gemakkelijke stoel. Wel, dat creëer je heel eenvoudig zelf: je start de avond aan de Alta barset en je sluit ‘m af in de Cosito loungeset.

Maak het zelf extra gezellig


*Promoties zijn geldig van 01/09/2021 t.e.m. 30/09/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.