• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

Sluit de vakantie zalig ontspannen af

Zo veelzijdig is de Fermo bartafel

De vakantie is (bijna) voorbij. En dus gaat het ‘echte leven’ straks weer beginnen. Een goede reden om het er nog één avondje extra van te nemen. Of het nu met je gezin, je vrienden of met elkaar is, met de Fermo bartafel kun je alle kanten op. Geniet ervan!

Apero bij avondlicht

Nodig een paar vrienden uit en geniet in de laatste stralen zon van een gezellige apero. Kies voor een cocktail of bubbels (of welk aperitiefje jullie ook lekker vinden) om het extra feestelijk te maken. Wat nootjes en andere hapjes, een muziekje erbij en gezellig bijpraten maar. En aan een bartafel lijkt het net alsof je op het terras van jullie favoriete café zitten.

Apero bij avondlicht

Urenlang spe(e)lplezier

Na de vakantie vliegen de kinderen er weer vol in met school. Maar voor die tijd is het nu nog tijd voor wat ontspanning. Dus haal de Monopoly, Levensweg, Wie Ben Ik? of Jenga boven en je hebt gegarandeerd urenlang plezier. (Tenzij je niet tegen je verlies kunt natuurlijk).

Urenlang spe(e)lplezier

You & me-time

Natuurlijk is het gezellig als de kinderen vakantie hebben. Maar als je moet werken, kan het zijn dat je weinig tijd hebt voor elkaar - ook als het geen vakantie is trouwens. Plan dan een avondje gezellig met twee. Kook samen of laat een maaltijd bezorgen, zet een drankje koud, steek kaarsen aan en geniet buiten aan je Fermo bartafel volop van elkaars gezelschap.

You & me-time

Buiten nagenieten met het gezin

Is het nog te mooi weer om na het diner in de buitenlucht terug binnen te zitten? Zet de laptop of tablet op je bartafel, laat de kinderen een leuke film op Netflix of andere service uitkiezen en geniet samen met je partner en een glaasje wijn nog even na van de heerlijke laatste dag(en) van de vakantie.

Buiten nagenieten met het gezin

Gezelligheid troef aan één van onze barsets


*Promoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 31/10/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.