• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

Opmeten, oriënteren... en dan ontspannen

Welke lounge past het beste bij jouw stijl en budget?

Heerlijk: in je tuin of op je terras een middag en/of avond genieten van het mooie weer. Het is nóg fijner als je dat in een loungeset kan doen. Wij hebben loungesets voor elke smaak, elke ruimte en elk budget. Maar met zoveel moois kan het natuurlijk best lastig kiezen zijn.

Daarom maken we het je wat makkelijker en hebben we drie favorieten voor je geselecteerd - één van elk van onze merken. Dus haal je meetlint tevoorschijn en kijk of een van deze lounges voor én bij je past. Alvast veel (luier)plezier!

Serado

Als je graag vrienden laat meegenieten van je tuin, is de Serado zo ongeveer de beste loungeset om dat te doen. Deze Vinci set is uitgevoerd in een frisse combi van aluminium en polywood en komt met loungetafel. Zin in een paar uurtjes zonnen? Dat kan. Want doordat de hoek verstelbaar is, heb je in no-time een ligbed.

Serado loungesets
Serado loungesets

Cirello

Met zijn zwarte aluminium frame en grijze weerbestendige zit- en rugkussens straalt deze loungeset van Bristol À La Carte pure luxe uit. Die luxe voel je meteen als je gaat zitten. Want dankzij een hogere en verstelbare rugleuning en hogere zitting is de Cirello zeer comfortabel. En als je nog comfortabeler wil zitten – of beter: liggen- leg je je voeten op de bijpassende (optioneel verkrijgbare) poefjes.

Cirello loungeset
Cirello loungeset

Veneto

Ook deze lounge - van Bristol Essentials - is supercomfortabel. Dankzij een verstelbare, hoge rugleuning en Weather+ Softtouch kussens voel je je direct de koning(in) te rijk als je gaat zitten. Het aluminium frame is er ook in zwart, maar wij vinden deze combinatie van wit frame met grijze kussens zeker zo chique.

Veneto loungesets
Veneto loungesets

Denk je nu: ‘heel leuk, maar niet direct mijn smaak’? Geen probleem natuurlijk. Smaken verschillen natuurlijk. Snuffel gerust in ons volledige assortiment loungesets en laat je inspireren.


*Promoties zijn geldig van 01/09/2021 t.e.m. 30/09/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.