• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

Op je ligbed of loungestoel in luiletterland

Onze leestips voor onder je parasol

Wat is er heerlijker dan bij mooi weer op je ligbed of loungestoel onder de parasol te liggen? Als je het ons vraagt, is dat de ultieme gelegenheid om jezelf af te sluiten onder het genot van het lezen van een goed boek. Wij geven je graag wat tips voor verhalen waarin je jezelf helemaal kunt verliezen. Plus linkjes naar de ebook-versies voor als je direct wil beginnen.

Voel de spanning bij deze thrillers

Droom weg bij deze romantische verhalen

Liever iets doen dan (weg)dromen?

Maak je dromen waar met dit toffe doe-boek! Helaas niet verkrijgbaar als e-book, maar wel gewoon te bestellen.


Maak je leesmiddag nóg fijner

Hoe heerlijk een middagje lezen onder de parasol ook is, je kan jezelf natuurlijk nog wat extra verwennen. Met een lekker verfrissend drankje bijvoorbeeld. Op internet vind je flink wat zomerse cocktails of mocktails.

Of wat dacht je van een playlist met muziek die niet teveel afleidt van het lezen? Die hebben wij alvast voor je samengesteld. Luister maar!


Droom weg met deze toppers


*Promoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 31/10/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.