• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

To sea or not to sea? Ligplezier voor een instant strandgevoel thuis

Dolce far niente. Niets dat meer vakantie ademt dan luieren op een ligbed. Ontdek onze sea-proof ligbedden, perfect voor in de tuin, het parkje in de buurt of op het terras. Gewoon comfortabel genieten, sea or no sea.


Compacte zonnekloppers: Cabana & Calvia

Van de volledig opvouwbare Cabana tot de compact opvouwbare Calvia - met deze flexibele en slimme zitjes geniet je op een klein terras voluit van de zon. Deze ligbedden zijn gemaakt uit dezelfde onderhoudsvriendelijke materialencombinatie van aluminium en textilene. Cabana is een lichtgewicht (5kg) en neem je  gemakkelijk mee op daguitstap. Calvia is  stapelbaar en gemakkelijk te verplaatsen door de wieltjes die in de poten werden geïntegreerd.

Cabana strandstoel
Calvia set van 2 ligbedden

Strak design, altijd mee met de zon: Caravelle & Bari

Zowel Caravelle als Bari zijn ligbedden die gekenmerkt worden door minimalistische lijnen en materialen. Zo wordt het aluminium frame gecombineerd met een zitting van textilene. Deze ligbedden draai je dankzij de wielen makkelijk mee met de zon zodat geen straaltje verloren gaat. Waar je bij de Caravelle kiest voor karakteristieke grote wielen, ga je bij Bari voor kleine wielen geïntegreerd in de achterste twee poten. Beide ligbedden hebben een verstelbare rug.

Caravelle ligbed
Bari ligbed

Dubbele of enkele ligluxe met Como en Cesano

Uitgesproken esthetiek in combinatie met hoogwaardige materialen; met Como en Cesano van Bristol À La Carte verhef je jouw terrasinrichting tot kunst. Geef een nieuwe dimensie aan buiten genieten en laat je inspireren door de strakke lijnen van de ligbedden. Als koppel relaxen in je bubbel op een duoligbed of single de zonnestralen meepikken? Beide collecties bieden de optie voor een duo- of solo-exemplaar.

Como ligbed
Cesano dubbel ligbed

Nano en Ruvo voor elegant socially distanced zonnebaden

Zon je deze zomer liever op veilige afstand? Dan bieden de collecties Nano en Ruvo elegante 1-persoonsligbedden. Met Nano kies je voor geometrische eenvoud in aluminium. De liefhebber van robuust ligcomfort vindt bij Ruvo zijn/haar gading. De verstelbare ligbedden in aluminium zijn voorzien van een armleuning en de rug heeft 4 verschillende standen. Voor zowel deze ligbedden, als de Como en Cesano ligbedden, zijn de ligbedkussens verkrijgbaar in Weather+ of All Weather Sunbrella®-stoffen.

Nano ligbed
Ruvo ligbed

Benieuwd naar meer tuininspiratie?

*Promoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 31/10/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.