• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

Lang leve de lente!

Vogels die aan het fluiten zijn bij het opstaan, de zon die 's avonds langer schijnt, het zomeruur dat binnenkort begint. Je merkt het aan alles dat de lente voor de deur staat. Maar is jouw terras al klaar voor het nieuwe seizoen?

Klaar voor de eerste barbeque

Klaar voor de eerste barbecue

Een tuinset is onmisbaar in jouw tuin of op jouw terras. Want als je de barbecue voor het eerst aansteekt dit jaar, waar ga je dan rustig en uitgebreid eten? Juist ja, aan een tuintafel! Kies snel jouw favoriete tuinset of picknicktafel en beleef heel wat onvergetelijke momenten deze lente. Ps. Heb je de lounge diningsets al ontdekt? Tuin- en loungeset in één!


Klaar voor een luie ZONdag

Het is mooi weer en je hebt niets gepland. Het perfecte moment om een luie en rustige dag in te plannen. Een loungeset zal je helpen om helemaal relax te worden. Nog een goed boek en een drankje erbij en je komt de loungezetel niet meer uit! En neen, je hoeft je helemaal niet schuldig te voelen. Want iedereen zou in jouw geval exact hetzelfde doen. Dus geniet van de zon zolang het kan, want het kan snel gedaan zijn in België.


Klaar voor de eerste zon

Weg met die witte benen, lang leve de ligbedden! Geniet languit van de zon in één van onze ligbedden. De ligbedden van Overstock Garden hebben bijna allemaal een verstelbare rugleuning. Of je nu een dutje wil doen of een kruiswoordraadsel oplossen, het kan in deze ligstoelen. Kies je voor een houten ligbed of voor een modern en strak exemplaar in textilène en aluminium? Sowieso maak je een beslissing waar je geen spijt, maar jarenlang genot van zal hebben!


Rondino picknicktafel
Cabana set
Merida loungeset
Modica loungeset

Meer tuininspiratie

*Promoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 31/10/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.