• Grootste aanbod, voor elk budget.

  Grootste aanbod, voor elk budget.

 • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  Belgisch design, degelijke kwaliteit.

 • Advies op maat. Online én in onze showrooms.

  Advies op maat. Online én in onze showrooms.

 • GRATIS levering

  GRATIS levering

Haal alles uit je terras of 2de verblijf

Vicari ligbed

Heb je een tweede verblijf waar je met het mooie weer graag naartoe trekt? Dan is het natuurlijk leuk om zo snel mogelijk te genieten van het mooie weer op jouw terras of balkon. Of je nu een appartement aan zee of een villa in de Ardennen of Spanje hebt, wij geven je graag tips om het meeste uit het terras van jouw tweede verblijf te halen. Enjoy!

1. Kwaliteit primeert

Een buitenverblijf is er voor tijdens de vakanties of heerlijke weekends. Je koopt dus geen tuinmeubelen waar je maar één seizoen, en dus maar enkele weekends, van kunt genieten. Kies dus voor kwaliteit. Want je terras van jouw tweede verblijf is het waard.

Bekijk meer tuinsets >

Piemonte tafel
Air XL stapelstoel
Cosito lounge balkonset

2. Snel opgeborgen

Als je op een vrijdagavond, na een hectische week, aankomt in je tweede verblijf wil je echt niet uren sleuren met je tuinmeubelen die je binnen hebt gezet. Kies voor slimme oplossingen zoals stapelbare of opvouwbare tuinmeubelen om ze snel op te bergen en nog sneller uit te halen.

Bekijk meer stapelbare stoelen >

Bareto stapelstoel
Callas tuintafel
Plisa opvouwbare tuinset zwart

3. Minimaal onderhoud, minimale zorgen

Een basis van aluminium zorgt voor stevigheid en is bovendien uiterst onderhoudsarm. Combineer met een zitting van textilene of kunststof. Of kies voor een keramisch of glazen tafelblad en je bent zeker dat je vooral kunt genieten van je tuinmeubelen in plaats van ze urenlang te moeten onderhouden.

Bekijk meer aluminium loungesets >

Veneto lounge 1-zit
Bari ligbed
Caravel tafel

4. Voor kleine terrassen

Bij Overstock Garden vind je niet enkel tuinmeubelen voor grote terrassen, maar ook heel wat prachtige balkonsets. Waarom een keuze maken tussen de grootte van je balkon en smaak? 

Bekijk meer bistro- en balkonsets >

Monte balkonset
Vicari ligbed
Callas tafel

... of grote terrassen

Een fantastisch buitenverblijf verdient een fantastisch terras met prachtige tuinmeubelen. Trek de grandeur van jouw villa door naar buiten en binnenkort wil je nog meer tijd doorbrengen in jouw tweede verblijf.

Bekijk onze collecties >

Nano loungehoek wit
Calobra uitschuifbare tuinset zwart
Cesano loungeset wit
Sevilla picknicktafel
Fermo tuinset
Formia picknicktafel
Cesano tuinset
Lacrima tuintafel
Modica loungehoek

Op zoek naar meer?

* Acties geldig van 01/09/2020 t.e.m. 30/09/2020. Actie niet cumuleerbaar en niet verenigbaar met andere kortingen. Actie -40% op alle tuinmeubelen is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires.