• Grootste aanbod, voor elk budget.

  Grootste aanbod, voor elk budget.

 • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  Belgisch design, degelijke kwaliteit.

 • Advies op maat. Online én in onze showrooms.

  Advies op maat. Online én in onze showrooms.

 • GRATIS levering

  GRATIS levering

3 tips om je (klein) terras optimaal in te richten

Je hoeft niet altijd een zee van ruimte te hebben om voluit te kunnen genieten van het buitenleven. Ook op een klein balkon of terras kun je helemaal tot rust komen. Hierbij enkele slimme tips om meer uit je ruimte te halen.

1. Kies voor compacte meubelen

Een kleine ruimte vraagt vaak extra creativiteit. Kies daarom meubelen die niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Denk maar aan opvouwbare of stapelbare stoelen of een uitschuifbare tafel. Ook in een compacte loungeset kun je lekker onderuit zakken.

Ontdek hier onze bistro- en balkonsets >

Coria loungeset

2. Creëer ook schaduwruimten

Voluit in de zon is heerlijk, maar kan ook gevaarlijk zijn. Creëer daarom ook een plekje in de schaduw met een parasol. Een handige halve parasolvoet kan je tegen je terrasballustrade plaatsen.

Ontdek hier onze parasols >

Galdo parasol

3. Ga voor extra gezelligheid

Kleed je terras aan met leuke accessoires zoals een buitentapijt en extra kussens. Zo kan je nog comfortabel tot 's avonds laat buiten genieten.

Ontdek onze accessoires >

Meer tips & tricks?

* Acties geldig van 01/10/2020 t.e.m. 29/10/2020. Actie niet cumuleerbaar en niet verenigbaar met andere kortingen. Actie -40% op alle tuinmeubelen is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires. -40% op alle tuinmeubelen geldt voor alle leveringen die plaatsvinden voor 15/01/2021 (mits beschikbare voorraad).