• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

3 tips om je (klein) terras optimaal in te richten

Je hoeft niet altijd een zee van ruimte te hebben om voluit te kunnen genieten van het buitenleven. Ook op een klein balkon of terras kun je helemaal tot rust komen. Hierbij enkele slimme tips om meer uit je ruimte te halen.

1. Kies voor compacte meubelen

Een kleine ruimte vraagt vaak extra creativiteit. Kies daarom meubelen die niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Denk maar aan opvouwbare of stapelbare stoelen of een uitschuifbare tafel. Ook in een compacte loungeset kun je lekker onderuit zakken.

Ontdek hier onze bistro- en balkonsets >

Coria loungeset

2. Creëer ook schaduwruimten

Voluit in de zon is heerlijk, maar kan ook gevaarlijk zijn. Creëer daarom ook een plekje in de schaduw met een parasol. Een handige halve parasolvoet kan je tegen je terrasballustrade plaatsen.

Ontdek hier onze parasols >

Galdo parasol

3. Ga voor extra gezelligheid

Kleed je terras aan met leuke accessoires en extra kussens. Zo kan je nog comfortabel tot 's avonds laat buiten genieten.

Ontdek onze accessoires >

Meer tips & tricks?

*Promoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 31/10/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.