• Grootste aanbod, voor elk budget.

  Grootste aanbod, voor elk budget.

 • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  Belgisch design, degelijke kwaliteit.

 • Advies op maat. Online én in onze showrooms.

  Advies op maat. Online én in onze showrooms.

 • GRATIS levering

  GRATIS levering

Over Overstock Garden

Overstock is sinds 2004 succesvol uitgegroeid tot een volwaardig winkelconcept met 22 Overstock Garden en 13 Overstock Home showrooms, waar liefhebbers van de betere tuinmeubelen en interieurmeubelen zich meteen thuis voelen.

Keuze

Overstock Garden staat garant voor een assortiment tuinmeubelen dat sterk gepositioneerd is qua prijs en kwaliteit. Bij ons vind je de meest complete en uitgebreide keuze aan tuinmeubelen. Heb je graag een landelijke tuininrichting of liever een strakke en moderne terrasopstelling. Of ben je op zoek naar het ideale tuinmeubilair voor een gezellig stadsterras? Bij Overstock Garden garanderen we dat je iets vindt dat perfect bij je eigen smaak past.

Expert

Wij weten alles -écht alles- over tuinmeubelen. Dus heb je een vraag? Stel ze maar! We staan klaar voor je met raad en daad, in onze showrooms - maar evengoed online op onze webshop. Je koopt niet enkel tuinmeubelen bij ons, je krijgt er tips in verband met stijl, onderhoud en bescherming gratis bovenop. Zo weet je, net als wij, altijd alles over je eigen tuinmeubelen.

Kwaliteit

Bij de productie van onze tuinmeubelen besteden we de grooste aandacht aan de kwaliteit van de materialen en de productie van het meubilair. Bij Overstock Garden garanderen we je daarom ook steeds de beste prijs-kwaliteitverhouding.Of je nu tuinmeubelen in teak, aluminium, wicker of textilene hebt. We zorgen ervoor dat deze steeds een strenge kwaliteitscontrole hebben ondergaan. Zo ben je jaren na je aankoop nog steeds zeker van je tuingenot!

Snelle levering

We leveren uit ons eigen magazijn en uit onze eigen voorraad. Daardoor kunnen we heel erg snel leveren. In veel gevallen leveren we je tuinmeubelen al de week na je bestelling. Zo geniet je meteen van je aankoop, precies wanneer de zon schijnt!

Customer Care

We doen er alles aan om jouw bestelling zo perfect mogelijk te laten lopen. Mocht er toch iets verkeerd lopen, dan kan je rekenen op een team medewerkers dat permanent klaar staat om je te begeleiden na je aankoop.

Kwaliteitslabel

Onze webshop draagt het Becommerce-label en heeft het Ecommerce Europe Trustmark. Jouw garantie voor een correcte en veilige afhandeling voor je online bestelling tuinmeubelen.

Onze gegevens

OVS Garden nv, met maatschappelijke zetel te 8020 OOSTKAMP, Legeweg 157D, BELGIË, met als ondernemingsnummer 627.858.927, ingeschreven in het RPR Gent (afdeling Brugge),

info@ovsgarden.be, www.overstockgarden.be.

* Acties geldig van 01/09/2020 t.e.m. 30/09/2020. Actie niet cumuleerbaar en niet verenigbaar met andere kortingen. Actie -40% op alle tuinmeubelen is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires.