• Grootste aanbod, voor elk budget.

  Grootste aanbod, voor elk budget.

 • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  Belgisch design, degelijke kwaliteit.

 • Advies op maat. Online én in onze showrooms.

  Advies op maat. Online én in onze showrooms.

 • GRATIS levering

  GRATIS levering

NIEUWE COLLECTIE OUTDOOR 2019

2019 is aangebrokenen het duurt nu niet meer lang voor we eindelijk terug de tuin in kunnen. Een beetje warmte, een beetje zon en we trekken terug naar buiten.

Het nieuwe jaar brengt ook vernieuwing in het tuinmeubelassortiment. En wat voor een vernieuwing! Nieuwe stijlen, nieuwe materialen en extra mogelijkheden. De inrichting van je tuin, terras of balkon wordt meer dan ooit een manier op jouw persoonlijkheid te weerspiegelen in de "ruimte" waar we nog steeds het liefst zijn!

Tuintafels met unieke tafelbladen in teak

Deze trend begon zich vorig jaar al te ontwikkelen, maar in 2019 komt ze tot volle uiting. Tuintafels met unieke, prachtige tafelbladen in teak. Hierin heb je in het moduleerbare Bristol assortiment een ruime keuze aan mogelijkheden. Kies je voor lange of dwarse latten, voor strak gestileerde randen, of net een unieke "live edge". Bovendien hebben al onze tuintafels met teak het FSC of SVLK label. Zo ben je zeker van een ecologische keuze.

Tuinmeubelen afgewerkt met rope

Eén van de opvallendste trends voor 2019 zijn tuinmeubelen in afgewerkt met rope. Deze tuinmeubelen zijn gemaakt uit een stevig frame van - vaak - aluminium waarrond een touw wordt geweven. Dit touw is uiteraard speciaal gemaakt uit weerbestendige materialen zoals polyester, Sunbrella of acryl en zijn perfect geschikt voor het buitengebruik. Het gevlochten touw is daarnaast ook enorm stevig, en toch comfortabel. Bovendien hebben tuinmeubelen in rope een volledig uniek karakter en zijn ze gegarandeerd een originele verschijning in elke tuin.

Tuinmeubelen voor alle oppervlakten

Geen grote tuin of terras? Géén zorgen, want dit jaar richt je ook je balkon of stadstuintje helemaal naar eigen smaak in. Buiten genieten doen we allemaal graag, of je nu klein of groot woont, veel of weinig plaats hebt. Dankzij het unieke en sterk uitgebreide balkonassortiment vorm je elk terrasje om tot een heerlijke plek om te genieten!

2 unieke stijlen, 2 nieuwe collecties

Voor wie design hoog in het vaandel draagt komt Overstock Garden ook met 2 volledig nieuwe en unieke collecties onder het Bristol assortiment. De collectie Nano en de collectie Pagino zorgen voor een nieuw lijnenspel, een nieuwe kijk naar tuinmeubelen en vooral een frisse wind in het volledige assortiment. Elk op hun eigen manier, zo behoud je de unieke toets in je tuin.

* Acties geldig van 01/09/2020 t.e.m. 30/09/2020. Actie niet cumuleerbaar en niet verenigbaar met andere kortingen. Actie -40% op alle tuinmeubelen is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires.