• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

Pagino

De Pagino-collectie bevindt zich op het punt waar natuur en wonen elkaar raken. Verfijnd en authentiek, functioneel en sfeervol. Pagino is een deel van je woning én deel van de natuur. Het weidse ontwerp, de natuurlijke materialen, alles schept de illusie van een magisch verlengstuk van het landschap. Zet een stap naar buiten en laat je onderdompelen in de natuur.

De Pagino loungeset: het beste van de natuur, binnenkort bij jou thuis.

De natuurlijke materialen, het organische ontwerp, de verfijnde lijnen… de Pagina loungeset zou niet misstaan in de weelderige natuur. En al helemaal niet op jouw terras. Voor een tijdloze, authentieke eyecatcher om talloze gezellige avonden in door te brengen met vrienden of familie, gaat er niets boven deze prachtige Pagino. Ben je klaar om de natuur te ontvangen op jouw terras?


Tafelen in je eigen oase

Met de Pagino tuintafel sta je elke dag oog in oog met de natuur. De authentieke materialen, het organische ontwerp en de verfijnde details zorgen voor de nodige rust na een lange, hectische dag. Of je nu voor een tafelblad in live edge teak of mat glas kiest, met de Pagino tuintafel kan je elke dag wegdromen in een oase van rust.


Een zitje in de natuur

De Pagino tuinstoelen brengen de natuur een stukje dichter bij: het natuurlijke van wicker, gecombineerd met het moderne van aluminium maken van deze tuinstoelen een echte eyecatcher. En dankzij de comfortabele All Weather Sunbrella® Luxe kussens kan je heerlijk ontspannen of gezellig bijpraten tot in de late uurtjes.*Promoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 31/10/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.