• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • 7/7 beschikbare klantenservice van 9u tot 22u.

Bristol

Comfort, design én kwaliteit in één

Duurzaam én stijlvol genieten van de zon? Het kan, met de hoogwaardige tuinsets van Bristol. Uitmuntende materialen, tijdloze designs en een aanbod voor elk budget. Stel je eigen set samen. Combineer loungeset met tafels, stoelen, relaxzetels en parasols. En creëer de perfecte buitenplek op maat.

Bristol collecties

Onze Bristol collecties zijn met heel veel zorg en oog voor detail ontworpen, hier in België. Dankzij onze designs geniet ook jij zonder zorgen van jouw tuin en het mooie weer.


Kwaliteit aan de beste prijs

Bristol Essentials - slimme selectie tafelsets in hoogwaardige kwaliteit tegen de beste prijs

De Bristol Essentials zijn een slim uitgekiende lijn van Bristol tafels en stoelen. Voor jou gebundeld in handige en voordelige sets.


Hoogwaardig design, op jouw maat

Bristol Luxe - Ervaar de elegantie van design, pure luxe en comfort.

Ervaar de hoogste vorm van luxueus comfort. Creëer het gedroomde decor voor een bruisende avond onder vrienden. Of laat het diner in de tuin schitteren op exclusieve designtafel met plaats voor de hele familie.


*Actie geldig van 04/01/2021 t.e.m. 31/01/2021. Actie is niet te combineren met andere acties/aanbiedingen. Actie -40% op alle tuinmeubelen is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires. Aanbod geldt enkel voor levering van tuinmeubelen in België.