• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & klantenservice: elke dag 9u-22u

Merken bij Overstock Garden

Op zoek naar de beste tuinmeubelmerken onder één dak? Dan ben je bij Overstock Garden, dé specialist voor jouw tuinmeubelen, aan het juiste adres. Ga snel verder en ontdek onze topmerken.

Vinci
Bristol Essentials
Bristol à la carteVinci

Buitenplezier begint hier!

De tuinmeubelen van Vinci passen perfect bij wie jij bent - én bij je budget. Even gezellig relaxen met z'n tweetjes of een tuinfeest voor de hele familie? Het assortiment van Vinci is er voor al je buitenplannen. Kies, bestel en ervaar hoe makkelijk genieten kan zijn.


Vinci tuinmeubelen

Vinci tuinmeubelen in de kijker

Bristol Essentials

Genieten met tuinmeubelen van Bristol: méér kwaliteit voor jezelf

Op zoek naar een uniek kwaliteitsaanbod van tuinmeubelen, zonder keuzestress? Met Bristol Essentials kies je voor het beste van twee werelden: handige tuinsets voor een voordelige prijs, ontworpen met oog voor duurzaamheid en comfort.


Bristol Essentials

Bristol Essentials tuinmeubelen in de kijker

Bristol À La Carte

Ervaar premium kwaliteit, comfort en design

Buiten leven, genieten en relaxen begint met Bristol À La Carte. Maak je keuze uit buitengewone designs en combineer ze tot een unieke set die perfect past op jouw terras. De All Weather Sunbrella Luxe kussens vereisen vrijwel geen onderhoud, terwijl ze je verzekeren van de hoogste vorm van comfort. Zo geniet je altijd zorgeloos, in alle rust en stijl.


Bristol à la carte

Bristol À La Carte tuinmeubelen in de kijker


* Acties geldig van 01/06/2021 t.e.m. 30/06/2021. Actie niet cumuleerbaar en niet verenigbaar met andere kortingen. Aanbod geldt enkel voor leveringen in België.