• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • 7/7 beschikbare klantenservice van 10u tot 18u.

Merken bij Overstock Garden

Op zoek naar de beste tuinmeubelmerken onder één dak? Dan ben je bij Overstock Garden, dé specialist in tuinmeubelen, aan het juiste adres. Ga snel verder en ontdek onze topmerken.

Vinci
Bristol

Vinci

Tuinplezier begint hier!

De tuinmeubelen van Vinci passen perfect bij wie jij bent - én bij je budget. Even gezellig relaxen met z'n tweetjes of een tuinfeest voor de hele familie? Het assortiment van Vinci is er voor al je tuinplannen. Kies, bestel en ervaar hoe makkelijk genieten kan zijn.


Bahia tuinset

Bristol

Genieten met tuinmeubelen van Bristol: méér kwaliteit voor jezelf

Op zoek naar een uniek kwaliteitsaanbod van tuinmeubelen? Met Bristol kies je voor het beste van twee werelden. Buitenmeubelen die ontworpen werden met oog voor detail, duurzaamheid en comfort. En vooral: met aandacht voor jouw persoonlijke wensen.

Binnen het Bristol-assortiment vind je twee topmerken: Bristol Luxe, tuinmeubelen van premium kwaliteit, en Bristol Essentials, kwalitatieve tuinsets speciaal voor jou samengesteld.


Lupo lounge- en tuinset

* Geldig vanaf 1 december t.e.m. 6 december 2020. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van € 75, € 150 en € 300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop de andere % kortingen.