De solden zijn begonnen! Sla je slag en ontdek hier de soldenacties

Lang leve de lente!

Vogels die aan het fluiten zijn bij het opstaan, de zon die 's avonds langer schijnt, het zomeruur dat binnenkort begint. Je merkt het aan alles dat de lente voor de deur staat. Maar is jouw terras al klaar voor het nieuwe seizoen?

Klaar voor de eerste barbecue

Een tuinset is onmisbaar in jouw tuin of op jouw terras. Want als je de barbecue voor het eerst aansteekt dit jaar, waar ga je dan rustig en uitgebreid eten? Juist ja, aan een tuintafel! Kies snel jouw favoriete tuinset of picknicktafel en beleef heel wat onvergetelijke momenten deze lente. Ps. Heb je de lounge diningsets al ontdekt? Tuin- en loungeset in één!

Bekijk hier alle tuinsets >

Klaar voor een luie ZONdag

Het is mooi weer en je hebt niets gepland. Het perfecte moment om een luie en rustige dag in te plannen. Een loungeset zal je helpen om helemaal relax te worden. Nog een goed boek en een drankje erbij en je komt de loungezetel niet meer uit! En neen, je hoeft je helemaal niet schuldig te voelen. Want iedereen zou in jouw geval exact hetzelfde doen. Dus geniet van de zon zolang het kan, want het kan snel gedaan zijn in België.

Bekijk hier alle loungesets >

Klaar voor de eerste zon

Weg met die witte benen, lang leve de ligbedden! Geniet languit van de zon in één van onze ligbedden. De ligbedden van Overstock Garden hebben bijna allemaal een verstelbare rugleuning. Of je nu een dutje wil doen of een kruiswoordraadsel oplossen, het kan in deze ligstoelen. Kies je voor een houten ligbed of voor een modern en strak exemplaar in textilène en aluminium? Sowieso maak je een beslissing waar je geen spijt, maar jarenlang genot van zal hebben!

Bekijk hier alle ligbedden >

*Acties geldig van 01/07/2019 t.e.m. 31/07/2019.