• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

Vakantiehuis for life!

Week na week restaureren vijf koppels een pittoreske chalet in de Ardennen én verdienen ze een groot deel van hun materiaal met survival-opdrachten in de nabijgelegen natuur. Natuurlijk moeten de terrasjes van de chalets ook ingericht worden. Daarvoor leveren wij de tuinmeubelen! Benieuwd naar het resultaat? Kijk maar even mee!

Welke stijl is jouw favoriet?

Scandinavisch strak (Amy & Erwin)

Één van de populairste stijlen van de afgelopen jaren is zonder twijfel de Scandinavische. De cleane uitstraling van wit als basiskleur gecombineerd met natuurlijke materialen brengt meteen rust. 

Ook fan van een minimalistisch kleurenpallet? We got you!

Handgeweven wicker (Tim en Ewout)

Wicker is helemaal in! En dat verstaan we. Want de uit kunststof vervaardigde vezel toont veel gelijkenissen met rotan, maar is in vergelijking een stuk minder gevoelig voor weersinvloeden. Wist je trouwens dat ons wicker assortiment met de hand geweven is? Da's echte kwaliteit, en dat voel je. Dus ben jij op zoek naar een natuurlijke look die heel het jaar door onaangetast blijft in je tuin?  Dan zit je goed.

Laat je verrassen door wicker

Stijlvol zwart (Lodewijk en Marcel)

Van zwart aluminium met teak of polywood tot een parasol in zwarte stof, op vele terrasjes zwart dé kleur bij uitstek. De neutrale kleur combineert vlot met uiteenlopende kleurtjes en geeft met een klein budget een grote uitstraling aan je tuin- en terrasinrichting. 

Upgrade je tuin met stijlvol zwart

Natuurlijke materialen en kleuren (Pauline en Melissa)

Gebruik je zachte, natuurlijke materialen op je terras dan zorg je meteen voor een warm en knus gevoel. Denk aan lichte zandkleuren, grijs- en gebroken wittinten en aardekleuren. Combineer ze met natuurlijke materialen zoals hout en steen en je terras is meteen de gezelligste plek om 's avonds nog een aperitiefje te drinken. 

Tijd voor warm en knus

Tijdloos modern (Christopher en Hannah)

Een modern terras straalt rust uit door het gebruik van strakke materialen en lijnen. In combinatie met minimalistische basiskleuren zoals wit, grijs, zwart en donkerblauw creëer je een sober en clean design. Less is more! 

Tijdloze spullen om je terras mee op te fleuren

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


*Promoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 31/10/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.