• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • 7/7 beschikbare klantenservice van 9u tot 20u.

Huisje, tuintje, loungebankje? Ontdek de tuinmeubelen uit Huis Gemaakt: laat je inspireren!

Een huis is pas hélemaal af als de tuin in orde is! Dat weten ze goed genoeg bij Huis Gemaakt (VTM), het tv-programma waarin 9 jonge koppels de strijd aangaan met één doel: hun gerenoveerde droomwoning winnen.

Elke week verbouwen ze samen 3 huizen, elk volgens hun eigen stijl, tot er één winnaar overblijft. En daar hoort dus ook de tuin bij – die mooi ingericht wordt met tuinmeubelen van Overstock Garden, natuurlijk!

Kijken, inspiratie opdoen, shoppen!

Dat is meteen goed nieuws voor jou. Want alle inspirerende tuinmeubelen die je tijdens het programma ziet, kan je daarna meteen shoppen – in onze showrooms of via onze webshop. Handig!

Haal méér uit Huis Gemaakt (VTM)

Heb je zelf plannen om je tuin een grondige make-over te geven? Hou dan zeker ook onze blog in de gaten. We verwennen je met leuke achter-de-schermen info over de stijlkeuzes van de kandidaten, handige tips & tricks rond tuincreatie én een blik op de getoonde toppers uit onze collectie.

Benieuwd geworden naar ons assortiment?

Loungesets
Tuintafels
Tuinsets
Tuinstoelen

* Acties geldig van 01/04 /2021 t.e.m. 29/04/2021. Actie niet cumuleerbaar en niet verenigbaar met andere kortingen. Aanbod geldt enkel voor leveringen in België.