• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & klantenservice: elke dag 9u-22u

Wat zijn de garantiebepalingen?

Op al onze producten geniet je 2 jaar garantie op constructiefouten. Deze garantie is geldig vanaf de leverdatum. Bewaar dus goed je ticket (en leverbon) want ze gelden als enige vorm van garantiebewijs.

Bij een aanhuislevering:

Bij een aanhuislevering dien je zichtbare schade (beschadigde verpakking) steeds te vermelden op de leverbon. Indien je na de levering, bij het openen van de verpakking een tekortkoming of beschadiging vaststelt, dient deze binnen de 72 uur na ontvangst van de goederen gemeld te worden aan onze klantendienst. Zorg dat je je kasticket/leverbon bij de hand hebt bij het contacteren van onze medewerkers. Om een vlotte afhandeling te verzekeren, vragen wij ook om er steeds foto’s te nemen.

Je probleem zal worden onderzocht en als het voldoet aan de garantievoorwaarden zullen wij je zo snel mogelijk een oplossing bieden, bv. ontbrekende onderdelen ter beschikking stellen, beschadigde onderdelen herstellen of je product vervangen (zolang je product nog beschikbaar is, zoniet zoeken wij naar een gepaste oplossing).

De garantie is geldig op voorwaarde dat de goederen op een correcte, normale wijze behandeld werden. De garantie geldt dus niet voor slijtage of beschadiging door: ongeschikt gebruik, verkeerde montage, verkeerde schoonmaakmethode, ongelukken en dergelijke.

*Promoties zijn geldig van 02/08/2021 t.e.m. 31/08/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment.