• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • 7/7 beschikbare klantenservice van 9u tot 20u.

Wat is textilene?


Textilene is een doek van polyesterdraden met een coating. Deze kunststof wordt onder andere gebruikt bij diverse tuinmeubelen zoals stapelstoelen, verstelstoelen en ligbedden. Door het gebruik van textilene zittingen op frames van onder meer aluminium, roestvrij staal en teak wordt een meubel heerlijk comfortabel. Bovendien zijn heel wat van onze stoelen en ligbedden uitgerust met zogenaamde 'comfort' textilene, wat zorgt voor bijzonder zitgemak. Textilene is bovendien:

- licht in gewicht
- weerbestendig
- onderhoudsvriendelijk
- sterk en duurzaam

Reinigen

Tuinmeubelen met textilene zijn weerbestendig. Je kan ze dan ook het hele jaar buiten laten staan.
Om jouww meubels schoon te houden, is het aan te raden textilene regelmatig te reinigen met ‘Bristol Wicker / Textilene Reiniger’. Deze reiniger verwijdert vuil, vet, olie, schadelijke stoffen en schimmel van rugleuningen, zittingen en armleuningen van tuinmeubelen die vervaardigd zijn van wicker en/of textilene. Deze reiniger is gebruiksklaar en mag direct op het te reinigen oppervlak worden gesprayd. 30 seconden laten intrekken, reinigen met zachte spons en afspoelen met water

 


Textilene

Heb je nog vragen?

Laat je adviseren door de experts in onze showrooms of door onze online tuinmeubelspecialist. Zij zullen je zeker en vast verder kunnen helpen!

Jouw tuinmeubelen met textilene nu kopen?

* Acties geldig van 01/02/2021 t.e.m. 28/02/2021. Actie niet cumuleerbaar en niet verenigbaar met andere kortingen. Aanbod geldt enkel voor leveringen in België.
  Batibouw actie is geldig van 15/02/2021 t.e.m. 07/03/2021 op het volledige assortiment en is geldig op de nettoprijzen.