Hoe onderhoud ik mijn tuinmeubel in polywood

Omdat ook kunstmateriaal van topkwaliteit de juiste verzorging nodig heeft, geven we jou een aantal handige tips.

Je meubel blijft langer stralend nieuw door het materiaal te behandelen met Polywood Protector. Zo voorkom je dat vuil en stof zich aan jouw tuintafel hechten. Deze behandeling mag je herhalen bij het beginen einde van het seizoen of wanneer je dit nodig acht.

Je hebt nauwelijks werk aan onderhoud door je Vinci tuintafel schoon te maken met Polywood reiniger. Daarvoor gebruik je gewoon een spons of borstel. Met een schuurspons verwijder je in een vingerknip oppervlakkigeoneffenheden.

Hoogwaardig is echter geen synoniem van onverwoestbaar. Dat is met Polywood niet anders.Hou daarom ook de volgende tips in acht:
• gebruik je de tuintafel even niet? Bescherm je meubelstuk dan best met een beschermhoes.
• voorkom verkleuring: laat geen placemats of voorwerpen voor lange tijd op de tuintafel liggen.
• kijk uit met hete voorwerpen zoals pannen, barbecue en kaarsen. Een hittebestendige onderzetter is altijdeen goed idee. Let ook op voor vonken van vuurkorven en open haard.
• een glas in de hete zon wordt een vergrootglas, dat het meubel kan schroeien. Wees daarom voorzichtigbij zeer zonnig weer.

Download de bijgaande flyer over polywood:  Onderhoudstips Polywood

* Acties geldig van 01/09/2019 t.e.m. 28/09/2019. -40% op alle tuinmeubelen niet van toepassing op de Colorireeks, beschermhoezen, terrasverwarmers, strandlakens, onderhoudsproducten, buitentapijten en decoratie.