• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

NEW CONCEPTSTORE: Ontdek Exterioo 

Welkom bij Exterioo, de nieuwe Conceptstore by Overstock Garden. In deze verbluffende showrooms van meer dan 2.000m² staat beleving centraal en stap je zo je toekomstige buiten binnen. Dompel je onder in onze unieke collecties en vind de buitenmeubelen die je écht op je terras wil zetten.

Buiten is het betere binnen

 

Door de snelle en veeleisende maatschappij waarin we leven, staan we vaak te weinig stil bij de waardevolle momenten. Net daarom is buiten tot rust komen, ontspannen en genieten van onschatbare waarde. En dat is iets waar iedereen recht op heeft.

Exterioo inspireert je om in stijl en in alle comfort te genieten van het buitenleven. Dat doen we door onze kwalitatieve en toonaangevende collecties, maar ook met onze scherpe prijzen en straffe kortingen. Want wij geloven dat alles wat je binnen kan, beter wordt als je het buiten doet. Doe de deur open, stap naar buiten en geniet. Wij zorgen wel voor de rest.

Laat je inspireren, vind jouw unieke stijl

 

Exterioo heeft één missie: ervoor zorgen dat jij met volle teugen geniet van het leven buiten. Daarom kan je rekenen op een uitstekende service en kan je altijd terecht bij onze ervaren adviseurs. Zij helpen jou om de stijlvolle combinatie te vinden waar je echt van houdt én die past binnen je budget. Zodat jij thuis een unieke buitenbeleving ervaart.

We zijn er voor jou. 

Bezoek onze nieuwe showrooms! 

Ontdek jouw favoriete tuinmeubelen