• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • 7/7 beschikbare klantenservice van 9u tot 22u.

NEW CONCEPTSTORE: Ontdek Exterioo Knokke

Exterioo Knokke is de allereerste Conceptstore by Overstock Garden. In deze verbluffende showroom van meer dan 2.500m² staat beleving centraal en stap je zo je toekomstige buiten binnen. Dompel je onder in onze unieke collecties en vind de buitenmeubelen die je écht op je terras wil zetten.

Buiten is het betere binnen

 

Door de snelle en veeleisende maatschappij waarin we leven, staan we vaak te weinig stil bij de waardevolle momenten. Net daarom is buiten tot rust komen, ontspannen en genieten van onschatbare waarde. En dat is iets waar iedereen recht op heeft.

Exterioo inspireert je om in stijl en in alle comfort te genieten van het buitenleven. Dat doen we door onze kwalitatieve en toonaangevende collecties, maar ook met onze scherpe prijzen en straffe kortingen. Want wij geloven dat alles wat je binnen kan, beter wordt als je het buiten doet. Doe de deur open, stap naar buiten en geniet. Wij zorgen wel voor de rest.

Laat je inspireren, vind jouw unieke stijl

 

Exterioo heeft één missie: ervoor zorgen dat jij met volle teugen geniet van het leven buiten. Daarom kan je rekenen op een uitstekende service en kan je altijd terecht bij onze ervaren adviseurs. Zij helpen jou om de stijlvolle combinatie te vinden waar je echt van houdt én die past binnen je budget. Zodat jij thuis een unieke buitenbeleving ervaart.

We zijn er voor jou. 

Bezoek onze vernieuwde showroom! 


Ontdek jouw favoriete tuinmeubelen

*Een waardebon winnen ter waarde van €500? Dat kan via onze openingsactie! Lees het wedstrijdreglement hier


*Actie geldig van 04/01/2021 t.e.m. 31/01/2021. Actie is niet te combineren met andere acties/aanbiedingen. Actie -40% op alle tuinmeubelen is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires. Aanbod geldt enkel voor levering van tuinmeubelen in België.