• Grootste aanbod, voor elk budget.

  Grootste aanbod, voor elk budget.

 • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  Belgisch design, degelijke kwaliteit.

 • Advies op maat. Online én in onze showrooms.

  Advies op maat. Online én in onze showrooms.

 • GRATIS levering

  GRATIS levering

Bartafels

Een bartafel buiten geeft een unieke look aan je tuin of terras. Gezellig tijdens het aperitieven praten met vrienden, even genieten van het buiten zijn of een hapje eten op je terras. Een bartafel biedt tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan een feest dat je geeft in je tuin, zoals een lente- of communiefeest. Een hoge bartafel is het perfecte tuinmeubel om een lekker buffet op te zetten.

Hoge bartafel met krukken

Een bartafel voor buiten is een trend die we de laatste jaren steeds vaker zien opduiken in tuinen en op terrassen. Het is dan ook een leuk en toch wel uniek tuinmeubel om thuis te hebben staan. Wil je een hoge bartafel kopen? Dan is het ook belangrijk om rekening te houden met bijpassende barkrukken voor buiten. Koop je barstoelen met een rugleuning voor extra comfort of ga je voor barkrukken zonder rugleuning om zo plaats uit te sparen? lees meer

* Acties geldig van 01/09/2020 t.e.m. 30/09/2020. Actie niet cumuleerbaar en niet verenigbaar met andere kortingen. Actie -40% op alle tuinmeubelen is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires.