• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • 7/7 beschikbare klantenservice van 10u tot 18u.

Tuinmeubelen voor uw bedrijf of organisatie?

Een buitengewoon goed idee

Groene buitenruimtes worden steeds belangrijker voor bedrijven en organisaties. Klanten, bezoekers en medewerkers verdienen duurzaam comfort wanneer ze uw tuin of terras gebruiken.

Overstock Garden levert hoogwaardige tuinmeubelen voor de zakelijke markt, voorzien van gespecialiseerd advies en een vlotte opvolging op maat. Samen stellen we de perfecte combinatie van tuinmeubelen samen. Ontvang een voordelig voorstel afgestemd op uw unieke situatie.


Tuinmeubelen voor zakelijk gebruik

Zet bezoekers en medewerkers in het zonnetje

Even uitrusten, buiten lunchen of vergaderen in openlucht: het zakelijk gebruik van tuinmeubelen is aan een steile opmars bezig. Speciaal voor uw onderneming stelden we een duurzaam, stevig en tijdloos assortiment samen. Gericht op stijlvolle ontspanning, maar ook op comfortabele productiviteit.

Tuinmeubelen voor organisaties en bedrijven

Zo makkelijk kan dat zijn

Onze adviseurs maken het u zo eenvoudig mogelijk. Hun ervaring in de B2B-markt verzekert u van gericht advies.

Contacteer onze B2B-adviseurs


*Actie geldig van 04/01/2021 t.e.m. 31/01/2021. Actie is niet te combineren met andere acties/aanbiedingen. Actie -40% op alle tuinmeubelen is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires. Aanbod geldt enkel voor levering van tuinmeubelen in België.