• Grootste aanbod, voor elk budget.

    Grootste aanbod, voor elk budget.

  • Belgisch design, degelijke kwaliteit.

    Belgisch design, degelijke kwaliteit.

  • GRATIS levering

    GRATIS levering

  • Online advies & Customer Service: elke dag 9u-22u

Acties en aanbiedingen

Eén plaats waar je al onze promoties, acties en toppers kan terugvinden? Maak kennis met ons actieportaal. Ontdek de laatste promo op tuinmeubelen, het laatste stuk aan een unieke korting of de actie van de maand. Maar wees er snel bij, onze aanbiedingen gaan altijd heel snel de deur uit.

De beste deals


Alle tuinmeubel acties onder één dak.

Bij Overstock Garden krijg je knalpromoties. We streven er niet alleen naar om de kwaliteit te leveren die je verwacht van tuinmeubelen, we willen er ook voor zorgen dat je bij Overstock Garden de beste prijs vindt. Om ervoor te zorgen dat je steeds ons strafste acties ziet, mee bent met de laatste promoties en zeker bent van de beste prijs voor onze tuinmeubelen, verzamelden we alle acties op deze pagina.

Steeds de strafste aanbieding.

Je tuin is een belangrijk deel van je woning en daarom richt je ook je tuin en terras met veel zorg in. Bij Overstock Garden streven we er naar om iedereen die mogelijkheid te geven en daarom krijg je met de regelmaat van de klok straffe aanbiedingen te zien. Dankzij deze aanbiedingen tik je je loungeset, tuinset of tuintafel voor een fikse korting op de kop.

*Promoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 31/10/2021 of tot uitputting voorraad op het volledige assortiment. Eénmalige korting per klant / 1 adres. De kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar, maar wel van toepassing bovenop andere procentuele kortingen.