Dag van de Webshop: €50 extra korting op aankoop van €500 netto. Laatste dag!

  3 tips om je (klein) terras optimaal in te richten

  Je hoeft niet altijd een zee van ruimte te hebben om voluit te kunnen genieten van het buitenleven. Ook op een klein balkon of terras kun je helemaal tot rust komen. Hierbij enkele slimme tips om meer uit je ruimte te halen.

  1. Kies voor compacte meubelen

  Een kleine ruimte vraagt vaak extra creativiteit. Kies daarom meubelen die niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Denk maar aan opvouwbare of stapelbare stoelen of een uitschuifbare tafel. Ook in een compacte loungeset kun je lekker onderuit zakken.

  Ontdek hier onze bistro- en balkonsets >

  Coria loungeset

  2. Creëer ook schaduwruimten

  Voluit in de zon is heerlijk, maar kan ook gevaarlijk zijn. Creëer daarom ook een plekje in de schaduw met een parasol. Een handige halve parasolvoet kan je tegen je terrasballustrade plaatsen.

  Ontdek hier onze parasols >

  Galdo parasol

  3. Ga voor extra gezelligheid

  Kleed je terras aan met leuke accessoires zoals een buitentapijt, extra kussens en terraswarmers. Zo kan je nog tot 's avonds laat buiten genieten.

  Ontdek onze accessoires >

  * Acties geldig van 29/09/2019 t.e.m. 29/10/2019. -40% op alle tuinmeubelen geldt voor alle leveringen die plaatsvinden voor 15/01/2020 (mits beschikbare voorraad) en is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires.