Promo's in de kijker

Ontdek onze tuinmeubelen

Tips & inspiratie

Grootste keuze tuinmeubelen aan de beste prijzen

Door onze meubelen rechtstreeks in te voeren, vermijden we onnodige tussenstappen. Zo garanderen we je, naast een maximale keuze, ook de beste prijs.

Gratis aanhuislevering

Vanaf een aankoopbedrag van 200 euro netto, wordt je bestelling tuinmeubelen binnen België gratis aan huis geleverd.

Kwaliteitsmeubelen voor jarenlang plezier

De tuinmeubelen die we verdelen, worden met zorg geselecteerd en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole.

Eigen dienst na verkoop

Een team van medewerkers staat permanent klaar om je te begeleiden na jouw aankoop. Zowat alle onderdelen en wisselstukken zijn bij ons in voorraad.


Overstock Garden, dé specialist in tuinmeubelen

Overstock Garden is dé specialist in tuinmeubelen. En dat zeggen we niet zomaar. Al sinds 2004 zijn wij bij Overstock Garden bezig om jouw tuinmeubelen te bezorgen die garant staan voor jarenlang genot en onvergetelijke zomers. Onze winkels en onze webshop hebben een ruim assortiment aan kwalitatieve en mooie tuinmeubelen, waar ook jij iets tussen zal vinden die volledig jouw smaak is.

Voor iedere smaak

Hou je van een landelijke stijl? Bekijk dan zeker onze tuinmeubelen in teak of in wicker. Deze kwaliteitsvolle, duurzame tuinmeubelen geven jouw tuin of terras een prachtige en klassieke make-over. Heb je eerder een moderne smaak? Dan zit je bij ons ook goed. Letterlijk en figuurlijk. Want in ons groot assortiment tuinmeubelen vind je heel wat strakke en tijdloze ontwerpen met aluminium, textilene of rope.

Voor ieder budget en oppervlakte

In het grote assortiment van Overstock Garden vind je niet enkel een uitgebreid aanbod van tuinmeubelen in verschillende stijlen, je vindt ze er ook voor ieder budget en in iedere grootte. Voor de mensen die echte koopjes willen doen, hebben we onze kortingsacties en outlet. Ook mensen met een balkon of een gezellige stadstuin vinden bij ons heel wat compacte balkon- en tuinsets.

Ervaring en kennis

Koop je tuinmeubelen bij Overstock Garden, dan koop je ook onze jarenlange kennis en ervaring erbij. Zowel onze mensen in de winkels als onze online tuinmeubelspecialist staan je graag bij met raad en daad. Aarzel dus zeker niet om jouw vragen over stijl, onderhoud, bescherming… te stellen aan onze experts. Ze helpen je met plezier verder!

Tuinmeubelen voor snel en jarenlang genot

Heb je een keuze kunnen maken uit ons compleet en uitgebreid assortiment? Koop jouw tuinmeubelen dan aan in één van onze winkels of in onze webshop. Dankzij onze grote voorraad kunnen we snel jouw tuinmeubelen leveren. Zo kun je nog sneller genieten van de warme zomerdagen of zonnige winterdagen.

* Acties geldig van 29/09/2019 t.e.m. 29/10/2019. -40% op alle tuinmeubelen geldt voor alle leveringen die plaatsvinden voor 15/01/2020 (mits beschikbare voorraad) en is niet van toepassing op de Colorireeks en tuinaccessoires.